!--#layout merudipraktijk --!/!--@ !--#seotitle --!Regressietherapie Regressie Reïncarnatie therapie Utrecht/!--@ !--#title --!Regressie en Reïncarnatie vanuit de kosmische stralen/!--@ !--#photo !--F:cl/includes/photo_stones.htm --!/!--@ !--#menuright !--F:cl/menus/right_kosmische_stralen.htm --!/!--@ !--#content --!

Regressie betekend letterlijk "teruggaan naar" en dat is precies wat je doet. Je gaat door middel van trance, terug naar de oorzaak van een blokkade. Je kunt trance het beste vergelijken met een geleide meditatie, waarin je zeer ontspannen bent. Je maakt echter wel alles mee en kan daardoor ook gewoon reageren en alles beleven. Je maakt een diep contact met je onderbewustzijn, waarmee je in staat bent op een andere manier naar je eigen patronen en gevoelens te kijken.

Met behulp van algemene regressie, zonder kosmische stralen, kan je zaken uitwerken zoals: een onverwerkt sterven, vervloeking of een zielencontract.

Met een kosmische regressie, ga je terug in de geschiedenis van de aarde, tot één van je eerste incarnaties met als doel oertrauma's uit te werken en los te laten. Als je de volgende thema's herkent is een kosmische regressie een goede manier om dit definitief uit te werken:

De volgende testimonial van Dennis, geeft u een zeer goede indruk van een kosmische regressie:

'Ondanks dat ik al wat regressietherapie heb ervaren, ging deze sessie dieper dan ik ooit had meegemaakt, echt tot op zielsniveau. Diverse oude bagage viel van me af, en er is zelfs een onverwerkte dood opgelost. Tijdens de sessie was ik mij erg bewust van mijn levens als andere wezens (dan een mens) en de verbinding die deze levens hebben met mijn huidige menselijke leven. Na de behandeling was ik een stuk lichter en vrijer en waren de laatste blokkades (op zielsniveau) verwerkt.'

Ook de ervaring van Leanne geeft een goede indruk:

'Tijdens de kosmische regressie ben ik ca. 400.000 jaar terug in de tijd gereisd. De periode waarin de Zeta's chirurgische ingrepen deden op vrouwelijke wezens, omdat zij zichzelf niet konden voorplanten. Bizar om dat her te beleven; het verwijderen van mijn eierstokken en de thymusklier. Wat ben ik blij dat ik dankzij eerdere sessies nu in staat ben om met mededogen en compassie naar dader-slachtoffer stukken te kijken en wat ben ik blij dat ik dankzij mijn sessie bij de Merudi-praktijk nu mijn vrouwelijkheid heb kunnen ontvangen. Eindelijk, na 400.000 jaar. Voor de vrouwen die mijn verhaal herkennen, de Kosmische regressie is echt een cadeau aan jezelf.'

[Klik hier voor meer testimonials]

/!--@