!--#layout merudipraktijk --!/!--@ !--#title --!Grote piramide/!--@ !--#photo !--F:cl/includes/photo_china.htm --!/!--@ !--#menuright !--F:cl/menus/right_piramides.htm --!/!--@ !--#content --!

De Merudi praktijk beschikt over een koperen pyramide die groot genoeg is om in plaats te nemen. Hij is handmatig vervaardigd in dezelfde verhoudingen als de Grote piramide van Gizeh, Egypte; een structuur die onderzoekers tot op de dag van vandaag blijft verbazen door haar mystieke en ondoorgrondelijke krachten. Piramides verzamelen en verhogen dat wat gekend is bij verschillende culturen als Prana, Chi, Orgone of Levensenergie. Binnenin een piramide worden ook Levensversterkende en Positieve vibraties voortgebracht via resonantie.

Door plaats te nemen in de piramide wordt jouw energieveld volledig gericht en intens geactiveerd. Daarbij kan ook een komische straal worden gebruikt, die dit veld nog verder versterkt. Diepe innerlijke en energetische reizen worden hierdoor mogelijk. Vanwege de krachtige werking van deze pyramide wordt aangeraden om eerst de kleinere piramides in de praktijk te ervaren, voordat u plaatsneemt in de grote piramide.

Grote piramide

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

/!--@