!--#layout merudipraktijk --!/!--@ !--#title --!Reizen naar de Binnen-Aarde/!--@ !--#seotitle --!Healing, Reizen, Binnen-Aarde, Inner Earth./!--@ !--#photo !--F:cl/includes/photo_bomen.htm --!/!--@ !--#menuright !--F:cl/menus/right_therapievormen.htm --!/!--@ !--#content --!

Sinds kort is de energie van de Binnen-Aarde volledig toegankelijk dankzij een nieuw kosmische stralen symbool:

Inner Earth

Door deze energie te verenigen met de Aghartaan, Nephilim, Mens, Lemuriaan en Engel, ontstaat er een volledig harmonie en balans in het lichaam. Alle negatieve energie die niet meer dient, wordt weggeduwd, waardoor er een nieuwe balans ontstaat:

In de praktijk zijn de bovenstaande symbolen in de koperen piramide geplaatst waardoor het nu mogelijk is om een Binnen-Aarde reis te maken. Tijdens de Binnen-Aarde reis, neem je plaats in de koperen piramide en stem je je af op de zeer diepgelegen energie van onze oer-aarde. Je daalt zeer diep om uit te komen in een zeer goed afgesloten gedeelte van de Binnen-Aarde. Hier is zeer veel verloren kennis aanwezig welke je weer kunt ophalen. Ook kun je hier achterhalen of er nog oude trauma's zijn opgeslagen die niet meer dienen en je wilt loslaten.

Door plaats te nemen in deze energie, kun je ervaren hoe de energie aanvoelt zonder enige manipulatie van buitenaf. Deze energie biedt een goed ankerpunt waarmee wij de balans op aarde weer kunnen herstellen.

Na afloop van een Binnen-Aarde reis, krijg je de symbolenkaarten ook mee naar huis, zodat je vaker deze reis kunt maken. [Deze kaarten zijn ook beschikbaar op de webshop.]

/!--@