!--#layout merudipraktijk --!/!--@ !--#seotitle --!Kosmische Stralen/!--@ !--#title --!Pleiaden Activatie/!--@ !--#photo !--F:cl/includes/photo_bomen.htm --!/!--@ !--#menuright !--F:cl/menus/right_kosmische_stralen.htm --!/!--@ !--#content --!

Als onderdeel van de kosmische stralen sessies bieden wij ook afzonderlijke activaties aan, gericht op één enkele straal. Deze sessie duren korter dan een volledige kosmische stralensessie en zijn dan ook specifieker gericht om deze energie in uw systeem te activeren.

Met de Pleiaden activatie wordt gebruik gemaakt van de Meru pyramide waarmee u een diepe verbinding met de Pleiaden energie kunt maken. Deze energie is gericht om uw inzichtscentrum te activeren en kan zeer verscherpend werken. Uw eigen intuïtie en spiritualiteit, staan centraal in deze activatie.

Pleiaden activatie  Pleiaden activatie

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Na afloop van de sessie is de Pleiaden energie in uw systeem geactiveerd en krijgt u een kosmische stralenkaart mee voor thuisgebruik. Deze kaart is geheel gratis en hoort bij de sessie. Over het algemeen duurt een activatie 1 uur. [Klik hier om een afspraak voor een activatie te maken...]

MichaelHandleiding kosmische stralen kaarten of [lees via de site...]

/!--@