Afspraak maken
Om te beginnen voer uw e-mail adres in.


Via dit system kunt u een online afspraak plannen voor de praktijk. U ziet een overzicht van de beschikbare dagen waarop uw het geschikte tijdstip kunt kiezen. U krijgt na het kiezen van de afspraak direct een bevestiging via e-mail.

Let op: Deze blijkt vaak in uw spamfolder terecht te komen. Wilt U deze ook controleren?

Als u na 5 dagen niets ontvangen heeft neem dan contact met ons op.

Wij versturen na de sessie een factuur voor de tijd dat de sessie heeft geduurd. De betalingstermijn is 14 dagen na de datum van de sessie.

Wij werken met een geautomatiseerd betalingsysteem dat de factuur via e-mail in PDF formaat verstuurd. Indien u liever een papieren exemplaar ontvangt, laat dit dan weten voor de sessie, zodat wij deze voor u kunnen uitprinten en meegeven. Dit betekent dat een factuur enkel via overschrijving kan worden betaald. U kunt bij ons dus niet pinnen of contant afrekenen.

Wilt u liever op een andere dag, in de avond of in het weekend een afspraak? [Gebruik dan het contact formulier...] om dit kenbaar te maken. Wij zullen dan contact met u opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Let op: Mocht u op het afgesproken tijdstip verhinderd zijn, geef dit 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag) van te voren aan, anders zijn wij genoodzaakt om het consult in rekening te brengen.

NOTE: Indien u steeds terugkeert naar deze pagina, heeft uw waarschijnlijk cookies uitstaan. Deze zijn nodig om een afspraak te plannen.