!--#layout merudipraktijk --!/!--@ !--#seotitle --!Mens Activatie/!--@ !--#title --!Mens Activatie/!--@ !--#photo !--F:cl/includes/photo_bergen.htm --!/!--@ !--#menuright !--F:cl/menus/right_kosmische_stralen.htm --!/!--@ !--#content --!

Als onderdeel van de kosmische stralen sessies bieden wij ook afzonderlijke activaties aan, gericht op één enkele straal. Deze sessie duren korter dan een volledige kosmische stralensessie en zijn dan ook specifieker gericht om deze energie in uw systeem te activeren.

Met de Mens activatie wordt gebruik gemaakt van de Meru pyramide waarmee u een diepe verbinding met de Mens energie kunt maken. Deze energie is gericht om diepste basis te activeren en brengt u in contact met de oervolkeren. Uw eigen basis en aarding, staan centraal in deze activatie.

Mens activatie  Mens activatie

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Na afloop van de sessie is de Mens energie in uw systeem geactiveerd en krijgt u een kosmische stralenkaart mee voor thuisgebruik. Deze kaart is geheel gratis en hoort bij de sessie. Over het algemeen duurt een activatie 1 uur. [Klik hier om een afspraak voor een activatie te maken...]

MichaelHandleiding kosmische stralen kaarten of [lees via de site...]

/!--@