!--#layout merudipraktijk --!/!--@ !--#seotitle --!Zeta activatie/!--@ !--#title --!Zeta activatie/!--@ !--#photo !--F:cl/includes/photo_wind.htm --!/!--@ !--#menuright !--F:cl/menus/right_kosmische_stralen.htm --!/!--@ !--#content --!

Als onderdeel van de kosmische stralen sessies bieden wij ook afzonderlijke activaties aan, gericht op één enkele straal. Deze sessie duren korter dan een volledige kosmische stralensessie en zijn dan ook specifieker gericht om deze energie in uw systeem te activeren.

Met de Zeta activatie wordt gebruik gemaakt van de Meru pyramide waarmee u een diepe verbinding met de Zeta energie kunt maken. Deze energie is gericht om uw diepste zelf te activeren en helpt bij het scherper observeren. Uw eigen uniekheid en scherpe inzicht, staan centraal in deze activatie.

Zeta activatie  Zeta activatie

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Na afloop van de sessie is de Zeta energie in uw systeem geactiveerd en krijgt u een kosmische stralenkaart mee voor thuisgebruik. Deze kaart is geheel gratis en hoort bij de sessie. Over het algemeen duurt een activatie 1 uur. [Klik hier om een afspraak voor een activatie te maken...]

MichaelHandleiding kosmische stralen kaarten of [lees via de site...]

/!--@