!--#layout merudipraktijk --!/!--@ !--#seotitle --!Koperen Pyramiden/!--@ !--#title --!Koperen piramides/!--@ !--#photo !--F:cl/includes/photo_lelie.htm --!/!--@ !--#content --!

De Merudi praktijk gebruikt koperen piramides in verschillende formaten. Ze zijn allemaal handmatig vervaardigd in dezelfde verhoudingen als de Grote piramide van Gizeh, Egypte. Piramides verzamelen en verhogen dat wat gekend is bij verschillende culturen als Prana, Chi, Orgone of Levensenergie. Door de kosmische symbolen in de kleine piramide te plaatsen, wordt het energieveld 100x versterkt en kan daarmee heel effectief worden ingezet. Hele ruimtes kunnen zo gevuld worden met de kosmische stralen energie. Door zelf boven de piramide plaats te nemen, wordt er een grote hoeveelheid kosmische stralen energie ontvangen.

Deze kleine piramides kunt u ook zelf kopen in de webshop.

Door plaats te nemen in de grote koperen piramide, wordt de kosmische energie het meest versterkt en geactiveerd. Door de bovensteen van Quartz, komt de meest zuivere energie bij u binnen, gevormd door de koschmische stralen. Er zijn daardoor verschillende healings mogelijk, die zich richten op verschillende kwaliteiten:

01. Lemurie: Eigen liefde en Hartsverbinding
02. Nephilim: Kracht en Innerlijk vuur
03. Engel: Expressie en Creativiteit
04. Reptiel: Plezier en Emoties
05. Pleiaden: Bewustzijn en Spiritueel inzicht
06. Mens: Aarding en Lichamelijk contact
07. Kristal: Hogere zelf en Gevoeligheid
08. Zeta: Technologie en Observeren
09. Arcturiaan: Individualiteit en Kennis van het universum
10. Arachiaan: Zonder angst en Ontdekkingsreizers
11. Agharthaan: Wijsheid en het Tweede hart
12. Prokaryoot: Oorspronkelijke DNA en De Bron

 

 

/!--@ !--#menuright !--F:cl/menus/right_piramides.htm --!/!--@